Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Carmen Glamourize: glamoureuze krullen en veel volume

Hoe creëer je snel en gemakkelijk weelderige krullen voor een feestelijke glamourlook? Daarvoor gebruik je de nieuwe Glamourize van Carmen. Deze krultang is uitgerust met tourmaline-technologie die zorgt voor stevige krullen met een langdurig resultaat. De ultra gladde, keramische coating zorgt voor behoud van de natuurlijke oliën in het haar en geeft een optimale bescherming. Je haar voelt zachter aan en krijgt een mooie glans.

 

De Carmen Glamourize wordt snel en gelijkmatig warm; de temperatuur is tot 180° in te stellen, afhankelijk van je haartype. De krultang heeft een diameter van 19 mm en is daardoor geschikt voor het creëren van zeer compacte krullen en veel volume. Ook te gebruiken op gekleurd haar. De 360° meedraaiende, koele top biedt houvast bij het indraaien van de haarlokken.

 

Auto shut off


De Carmen Glamourize is extra veilig door de auto shut-off functie. Laat je het apparaat per ongeluk aan staan, dan wordt het na 45 minuten automatisch uitgeschakeld. Na gebruik kun je de krultang direct opbergen in de compacte, hittebestendige opbergetui.

 

Informatie


Carmen Glamourize (modelnummer CT4319), advieswinkelprijs € 19,99. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar Carmen.nl.