Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Milka lanceert ‘Teder smaakt beter’

Chocolademerk Milka, de nummer één in Nederland voor chocolade tabletten, roept Nederlanders in de nieuwste campagne op vaker te kiezen voor tederheid. En dit is nodig, want uit een recent onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Milka* blijkt dat maar liefst 45 procent van de Nederlanders van mening is dat de wereld van nu minder teder is dan tijdens hun jeugd. Een scherp contrast met de 63 procent die laat weten dat een teken van tederheid hen juist gelukkig maakt. Voor het chocolademerk hét moment om de nieuwe merkpositionering ‘Teder smaakt beter’ te lanceren met onder andere een limited edition tedere boodschap-reep.

 

Lees meer...

Voor het eerst in 120 jaar gepelde Nederlandse boekweit te koop

Biodiversiteit kun je nu ook proeven! Burgerinitiatief Land van Ons voegde de biodiversiteitsdaad bij het woord en teelde boekweit in de zomer van 2020. Op haar website www.landvanons.nl biedt de coöperatie vanaf volgende week een aantal puur Nederlandse boekweitproducten te koop aan. Daarmee wil Land van Ons laten zien dat boekweitteelt een reëel alternatief kan zijn voor veeteelt. Met als bonus een toename van de biodiversiteit.

 

Lees meer...

Puur liefde reep Chocolatemakers

Dit is pure liefde. De Puur Liefde reep met 65% pure chocolade is gemaakt van biologische & fairtrade gecertificeerde Criollo cacaobonen van een vrouwen coöperatie uit Colombia. Een rijke, krachtige chocolade met nuances van kers, rozijnen en gedroogde pruimen. De smaak is fruitig (zoals ook hoort bij Criollo cacao) en dat komt extra tot uiting door de lichte branding.

 

Lees meer...

Ga niet op eigen initiatief een dieet volgen bij kanker

Ga als kankerpatiënt niet op eigen initiatief een ketogeen dieet volgen. Overleg altijd met je behandelend arts en/of diëtist of een dieet veilig voor je is. Persoonlijk advies van de juiste expert is erg belangrijk. Dat benadrukt het Wereld Kanker Onderzoek Fonds naar aanleiding van media-aandacht voor het onlangs verschenen zelfhulpboek ‘Kankervrij’.

 

Lees meer...

La Baleine Essentiel, 50% minder zout, 100% smaak

Met La Baleine Essentiel heeft de Franse zoutspecialist een culinaire innovatie geïntroduceerd: natuurlijk zeezout dat 50% minder natriumchloride bevat maar niets aan smaak inboet. Achter La Baleine Essentiel gaat dan ook een ingenieus zoutproces schuil, waarbij mineralen uit het zeewater natuurlijk verdampen.

Lees meer...

Dit is het moment om te kiezen voor: aubergines

Juist nu is de consument op zoek naar gezonde voeding. Daar horen verse groenten bij en zeker ook aubergines. Bij de groente-speciaalzaak of supermarkt wachten de prachtige paarse vrienden om meegenomen te worden. Nederlandse aubergines zijn volop verkrijgbaar, bevatten vitamine B en C, kalium en calcium. Ze zijn goed geprijsd en zijn snel klaar.

Lees meer...

Fairtrade en Chocolatemakers gaan samenwerken

Chocolatemakers en Fairtrade Nederland slaan de handen ineen om samen te werken aan eerlijke betaling voor boeren. Beiden organisaties werken al jaren aan betere betaling voor boeren. Vanaf nu zullen zij hier samen nog actiever in optrekken. Vanaf 28 april zijn de eerste Fairtrade gecertificeerde chocoladerepen verkrijgbaar.

Lees meer...

Lahmacun, de Turkse pizza, kun je ook thuis maken en eindeloos variëren

De Turkse pizza is over bijna heel de wereld bekend, maar de originele Turkse naam is ‘Lahmacun’. Lahmacun wordt gemaakt door gekruid gehakt te verspreiden over een dun laagje deeg, wat vervolgens wordt gebakken in een stenen oven of op een metalen plaat om het knapperig te maken. Het deeg wordt vervolgens in een wrap gerold. Het gerecht is ook behoorlijk gezond door het dunne deeg en de toegevoegde sla, peterselie, rucola, fijngesneden uien en eventueel normale of hete peper. Lahmacun is enorm populair binnen de Turkse keuken door de heerlijke smaken, ook omdat het een redelijk betaalbare maaltijd is.

Lees meer...