Promotiecampagne kinderassortiment

50.000ste bezoeker Impressionism & Beyond. A Wonderful Journey

Vandaag verwelkomde Singer Laren de 50.000ste bezoeker van de tentoonstelling Impressionism & Beyond. A Wonderful Journey. Museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm verraste Loes Drieman uit Amsterdam, die rond 11.30 uur het ‘winnende’ kaartje kocht, met een boeket, gebak en de catalogus van de tentoonstelling. Zij was in gezelschap van haar man en twee vriendinnen, allen regelmatige museumbezoekers en zeer benieuwd naar de tentoonstelling en specifiek naar het werk van Auguste Renoir, Jeune fille à la rose. Evert van Os, algemeen directeur Singer Laren, “We zijn enorm verheugd met de vele bezoekers en hun enthousiaste reacties. Het is een feest om dat vandaag op deze manier te vieren."

 

Reacties van bezoekers
Een bloemlezing uit het gastenboek van de tentoonstelling:
“Once in a lifetime en gelukkig niet gemist.”, Moeite meer dan waard.”, “Wat een prachtig bezit en wat fijn dat wij ervan kunnen genieten.”, “Grenzeloos genoten, onvergetelijk.”, “Bedankt voor de drie Renoirs, drie Degas en het bloemstilleven van Redon.”


Impressionism & beyond. A Wonderful Journey
Singer Laren toont van t/m 6 mei 2018 een particuliere verzameling met werken van grote kunstenaars als Monet, Manet, Renoir, Degas, Pissarro, Van Gogh, Bernard, Gauguin, Sisley, Signac, Van Dongen, Matisse, Marquet, Dufy, Nolde en Picasso. De schilderijen en werken op papier van de vermaarde, voornamelijk Franse impressionisten, postimpressionisten en expressionisten zijn afkomstig uit de kunstverzameling van de Van Vlissingen Art Foundation. De tentoonstelling is het verslag van een 'Wonderful Journey' van een verzamelaarsechtpaar dat in ruim 45 jaar op hartstochtelijke wijze en op grond van persoonlijke smaak een omvangrijke en zeer mooie collectie bijeenbracht.