Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Hoezo……? Goeree-Overflakkee mijn eiland!

Op maandagochtend 4 september is de campagne Hoezo…..? Goeree-Overflakkee mijn eiland! officieel van start gegaan. Goeree-Overflakkee kan zich meten met exotische en verre oorden. De boodschap daarbij is dat je niet naar Hawaii, Curaçao of Antarctica hoeft voor kilometers lange stranden, wilde flamingo’s en zeehonden. Goeree-Overflakkee heeft het allemaal!

 

Om de vele unieke en mooie kenmerken van dit waterrijke en duurzame eiland onder de aandacht van het grote publiek te krijgen is een grootschalige campagne opgezet. De basis van de campagne Hoezo….Goeree-Overflakkee mijn eiland! zijn schitterende foto’s waarop de unieke en bijzondere kenmerken van het eiland worden getoond. Via social media, een website, bussen van Connexxion, radio Rijnmond en diverse bladen wordt ingezet op het vergroten van de plaats- en naamsbekendheid van Goeree-Overflakkee.

 

Groene oase

Het eiland dat op slechts 30 minuten rijden met de auto of het openbaar vervoer (de R-net lijn 436/437 van Connexxion) van de Randstad ligt heeft een unieke kustlijn met brede zandstranden. Van oost naar west wisselen mooie natuurgebieden met wilde paarden, heckrunderen en reeën zich af met gezellig authentieke dorpen. Je kunt er zelfs wilde flamingo’s en zeehonden spotten. Ook kun je er gemakkelijk het water in of op! Ga zeilen op het Haringvliet of de Grevelingen, of bezoek de Brouwersdam dé internationale hotspot voor de actieve watersporter. Kortom een mooie en veelzijdige groene oase zo dicht bij Rotterdam, Breda en Antwerpen.

 

Dag onbeperkt op pad met de bus? Koop de Samen Uit Dagkaart HWGO
Wil je weten hoe je met het openbaar vervoer naar het eiland toe kan reizen? Kijk dan snel www.connexxion.nl en plan je reis! Ga je een hele dag op pad en maak je een langere reis en een retourtje?  Dan reis je met de Samen Uit Dagkaart HWGO (tijdelijk € 12,50) extra voordelig met de buslijnen van Connexxion in Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee! De Samen-uit-dagkaart is een mobile ticket dat uitsluitend online verkrijgbaar is via de Pweep-app van Connexxion (Android en iOS). Controle gebeurt ook via de mobiele telefoon.

De Dagkaart kan gebruikt worden door maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Alleen reizen met het ticket is dus ook mogelijk. Informatie over aanschaf en gebruik is terug te vinden op connexxion.nl/samenuitdagkaart. Met dit nieuwe vervoerbewijs speelt Connexxion in op de ontwikkelingen op het gebied van betalen en het feit dat het steeds gebruikelijker wordt om een vervoerbewijs in de voorverkoop aan te schaffen.

 

Meer informatie

Op www.goeree-overflakkee.nl is meer informatie te vinden over Goeree-Overflakkee mijn eiland!