KokenKoken
DrankDrank
BoekenBoeken

Wijnbar Het Eigendom viert éénjarig bestaan

 

Feestelijke avond op zaterdag 3 november

 

Alweer een jaar geleden opende wijnbar Het Eigendom haar deuren aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Tijd om terug te kijken op een succesvol eerste jaar en een blik te werpen op de toekomst. Het Eigendom is vanaf het allereerste moment drukbezocht en staat inmiddels bekend als dé wijnbar van Rotterdam met een informele uitstraling en laagdrempelig karakter. Afgelopen jaar heeft Het Eigendom meer dan 31.000 wijnliefhebbers mogen verwelkomen en is er 37.440 liter wijn uitgeschonken. Om de verjaardag te vieren pakt de wijnbar uit met een feestelijke avond op zaterdag 3 november. Vanaf 18.00 uur is iedereen van harte welkom om te komen proosten met een glas bubbels. DJ Michael Man, een live optreden van Lift it Up! en afsluiting van Pop On Acid zorgen voor een onvergetelijke avond.

 


Een prachtig jaar

Nieuwjaarsborrel, Museumnacht, brancheborrels, North Sea Round Town, De Wereld van Witte de With, live muziek, De weg naar Van Eyck, geen evenement ging ongemerkt voorbij. Het Eigendom blijft vernieuwen en komt volgend jaar met nog meer verrassingen. Binnen een jaar heeft de wijnbar een zeer goede relatie opgebouwd met haar leveranciers en heeft een nog altijd groeiend aantal vaste gasten mogen verwelkomen. Ze komen voor de gezellige vrijdagmiddagborrel met collega’s, een goed glas wijn met een kaasplank, Petit diner of om lekker te dansen. In het weekend kan dit op vrijdagavond op de funky en jazzy sounds van DJ miss D en op zaterdagavond met onder andere DJ Soulpat.

 

Tijd voor een feestje

Op zaterdag 3 november opent DJ Michael Man de avond om 18.00 uur en warmt het publiek op met zijn sounds. Rond 21.00 uur neemt Lift it up! het over met een spetterend live optreden. Het jonge zestal, alle afkomstig uit Rotterdam, heeft verschillende muzikale achtergronden en brengt live muziek met soul, funk, jazz en rock invloeden. Vanaf 24.00 uur maakt Pop On Acid het mogelijk om tot in de late uurtjes door te dansen op hun elektro beats en sluit de avond op gepaste wijze af.